Samuel Armenteros is afgelopen zaterdag voor de wedstrijd tegen Ajax gehuldigd voor het publiek van Heracles Almelo. De 33-jarige spits nam afscheid van de club en werd luid toegezongen door de aanwezige supporters. Voordat Armenteros het veld op kwam en werd bedankt voor zijn bewezen diensten heeft hij in het Heracles Museum een plek gekregen op de iconenmuur.

Sammie, voor altijd een Heraclied

“Ik hou van jullie en tot morgen”, zei Armenteros een dag voor zijn afscheid voor de camera van Heracles TV. Hij doelde hiermee op de supporters van Heracles Almelo, die hij wilde bedanken voor de steun en support in zijn periodes bij de club. Armenteros werd een dag na deze woorden verrast in het museum van Heracles Almelo waar hij een mooie plek op de iconenmuur van de Heraclieden kreeg. De oud-aanvaller was zichtbaar geëmotioneerd.

FOTO: NESIMAGES

Armenteros kwam in zijn profcarrière in drie verschillende dienstverbanden uit voor Heracles Almelo. De spits speelde in totaal 188 wedstrijden voor Heracles Almelo. Hij maakte 71 doelpunten en was 26 keer aangever. Vorig seizoen had Armenteros een belangrijke aandeel in het kampioenschap van Heracles Almelo in de Keuken Kampioen Divisie.