Zaterdagavond 27 januari 2024 om 21.00 uur speelt Heracles Almelo tegen Ajax op Erve Asito. Acerbis, de officiële kledingpartner, is de wedstrijdsponsor voor deze wedstrijd.

In de sportwereld gaat de samenwerking tussen een sportkledingmerk en een voetbalteam verder dan alleen kledingsponsoring. Het is een samensmelting van stijl, functionaliteit en clubidentiteit. Acerbis, opgericht door Franco Acerbis in 1973, is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en vermarkten van sportkleding en accessoires op internationaal niveau. Sinds 2015 is het Italiaanse bedrijf de officiële kledingsponsor van Heracles Almelo.

Ieder shirt, elke broek en elk accessoire ontworpen door Acerbis weerspiegelt hun diepe passie voor sport en heeft een kenmerkende stijl. Het partnerschap tussen Acerbis en Heracles Almelo is meer dan alleen een commerciële overeenkomst. We kennen een gezamenlijke reis naar groei, waarbij Acerbis met toewijding en passie werkt aan de ontwikkeling van hoogwaardige sportkleding voor (top)sporters en supporters.

www.acerbis.com