Zaterdagavond treedt Heracles Almelo aan tegen Ajax. Om 21.00 uur wordt er afgetrapt op een uitverkocht Erve Asito. Kom jij naar de wedstrijd? Lees hieronder alle informatie rondom jouw bezoek aan het duel.

Tickets Heracles Almelo – Ajax
De wedstrijd Heracles Almelo – Ajax is uitverkocht.


Duurzame en herbruikbare hardcups vanaf Ajax-thuis in gebruik
Vanaf de thuiswedstrijd tegen Ajax komende zaterdag gaan Heracles Almelo en cateraar Almelounge gebruik maken van duurzame en herbruikbare hardcups. Daarmee voldoet Heracles Almelo aan de nieuwe wetgeving die voorschrijft dat plastic wegwerpbekers niet meer gebruikt worden tijdens evenementen vanaf de start van 2024. Daar horen wedstrijden in het betaald voetbal uiteraard bij.

Op Erve Asito worden zaterdag dus nieuwe herbruikbare kleine drankbekers (0,25L) & halve literbekers (0,5L) geïntroduceerd. Van elk formaat start Heracles Almelo met een viertal designs die de Wij Zijn Heracles-sfeer uitdragen en zodoende ook weer zullen bijdragen aan het milieu en een fantastische sfeer op Erve Asito.

HARDCUPS ONTWERPEN

Afscheid Samuel Armenteros
Afgelopen zomer vertrok Samuel Armenteros bij Heracles Almelo nadat hij de club voor een derde periode diende. Van een passend afscheid kwam het destijds niet, maar Heracles Almelo wil de 33-jarige spits zaterdag in het zonnetje zetten en hem op passende wijze bedanken voor zijn verdiensten voor de club.

Expositie Samuel Armenteros in het Heracles Museum
Het Heracles Museum is aanstaande zaterdag van 19.00 uur tot 20.30 uur geopend. Om 19.00 uur zal Samuel Armenteros een speciale expositie in het Heracles Museum openen over de zeven seizoenen van de spits in het zwart-wit.

Verder vind je memorabilia uit de rijke historie van de club in het Heracles Museum. Zo kun je in het museum diverse wedstrijdshirts uit het verleden bekijken, hangen er meerdere vaandels en zijn oude teamfoto’s te bewonderen. De kampioensmedailles van de landskampioenschappen uit 1927 en 1941 en de kampioensschaal van de Gouden Gids Divisie uit 2005 zijn te bezichtigen.


Rookvrij stadion
Supporters komen naar het stadion om te genieten van een voetbalwedstrijd. We willen ervoor zorgen dat al onze supporters dit kunnen doen in een rookvrije omgeving. Het is absoluut niet toegestaan om te roken in ons stadion. Erve Asito is rookvrij.

De NVWA heeft ons in het afgelopen seizoen een boete opgelegd vanwege het roken in het stadion. Vanaf heden zijn we daarom genoodzaakt om de boetes te verhalen op de overtreders van het rookverbod. Onze stewards zullen hier streng op toezien.

Zit- of staanplaats verplicht
In verband met vergunningsvoorschriften vanuit de lokale vierhoek is het niet langer toegestaan om tijdens de wedstrijd te staan op trappen, op de omloop en op de gangpaden tussen de tribunes en de boarding. Tijdens de wedstrijd is het verplicht plaats te nemen op de zit- of staanplaats zoals vermeld op het toegangsbewijs. Onze stewards zullen hier op toe zien en jullie er indien nodig op aanspreken. We vragen jullie vriendelijk hieraan mee te werken en rekenen op jullie begrip.

Aangescherpte maatregelen
Er gelden nieuwe regels in het stadion waardoor wedstrijden eerder (tijdelijk en definitief) worden gestaakt. Zover wil niemand het laten komen. Lees dit daarom goed door:

Gooien van voorwerpen
Het gooien van voorwerpen is ten strengste verboden. Bij het gooien van voorwerpen op het veld wordt de wedstrijd stilgelegd. Gebeurt dit een tweede keer, dan wordt de wedstrijd definitief gestaakt. Er geldt een uitzondering als de dader meteen wordt getraceerd en verwijderd uit het stadion. Help de club hierbij en let op elkaar. Onze stewards zullen er alles aan doen om hierop te handhaven.

Wanneer een speler of (assistent)-scheidsrechter met een voorwerp wordt geraakt, dan wordt de wedstrijd meteen definitief gestaakt.

Betreden van het veld
Het betreden van het speelveld is ten strengste verboden. Het veld is heilig. Gooi nooit voorwerpen op het veld en ga nooit zelf het veld op!

Eventuele boetes die voortkomen uit het niet naleven van de huisregels zal de club vanaf heden verhalen op de daders.


Deel jouw Snappshot op de stadionschermen
Deel bij Heracles Almelo – Ajax jouw foto op de stadionschermen! Open in de Heracles Almelo App de Snappshot-camera en ga helemaal los. Download nu de Heracles Almelo App om jouw Snappshot te kunnen delen.


Maandaanbieding: Heracles Casual hoodie
Elke maand scoor je de mooiste Heracles Almelo artikelen bij ons in de FanServiceShop. In de maand januari is er weer een nieuwe maandaanbieding: de Heracles Casual hoodie. Loop er stijlvol bij deze winter en schaf jouw hoodie nu aan voor slechts €39,95.


Stem op de Voetbalreizen.com Man of the Match
Stem op jouw Voetbalreizen.com Man of the Match van Heracles Almelo – Ajax! De Voetbalreizen.com Man of the Match wordt mede mogelijk gemaakt door Voetbalreizen.com. Het is mogelijk om te stemmen vanaf de 75e minuut. De stemperiode loopt het hele weekend door en sluit op zondag om 17.00 uur. De uiteindelijke Man of the Match wordt later in de week bekendgemaakt via de officiële kanalen van Heracles Almelo. Stemmen kan via heracles.nl/motm.

Man of the Match Voetbalreizen.com

Ballenactie Asito
De selectiespelers van Heracles Almelo zullen na afloop van Heracles Almelo – Ajax vijftien Heracles Almelo-ballen het publiek in schieten. Veertien ballen zullen zwart-wit kleuren en daarnaast wordt er één gouden bal de tribunes in geschoten. Op dé avond van het officiële afscheid van Samuel Armenteros hebben we een speciale verrassing in petto: alle ballen zijn persoonlijk gesigneerd door de Zweedse aanvaller.

Vang jij de gouden bal? Dan kun je op vertoon van deze gouden bal een prijs ophalen bij de FanServiceShop. Dit kan meteen na de wedstrijd óf later in de week.

BALLENACTIE ASITO