Heracles Almelo speelt op zaterdag 27 januari 2024 om 21.00 uur op Erve Asito tegen Ajax. Bij deze wedstrijd zijn zowel de reguliere tribunes als de hoofdtribunes volledig uitverkocht. Op donderdagochtend 25 januari 2024 werden de laatste kaarten verkocht.

[EN] Heracles Almelo – Ajax is sold out.
[DE] Heracles Almelo – Ajax ist ausverkauft.

We wensen alle wedstrijdbezoekers een hele fijne wedstrijd toe.


Kaartverkoopinformatie Ajax-thuis

De wedstrijd Heracles Almelo – Ajax wordt op zaterdag 27 januari gespeeld. Om 21.00 uur is de aftrap op Erve Asito. Voor deze wedstrijd geldt een clubkaartverplichting. Seizoenkaarthouders, Fankaarthouders, Team Zwart Wit-leden en Herakids konden voor deze wedstrijd 1 kaart per persoon (extra) kopen.

Voorwaarden Seizoenkaarthouders
• Iedere seizoenkaarthouder mag maximaal 1 losse kaart per wedstrijd bijkopen
• De seizoenkaarthouder en de persoon/personen voor wie de kaart is aangeschaft, moeten gelijktijdig en via dezelfde ingang het stadion betreden. Ter controle staat de naam en het relatienummer van de seizoenkaarthouder op de kaart van de introducés geprint. De tickets & seizoenkaarten worden bij controle met elkaar vergeleken.
• In verband met de legitimatiecontrole moet iedere supporter een identiteitsbewijs bij zich hebben.

Als seizoenkaarthouder verhinderd voor dit duel?
• Laat uiterlijk woensdag 24 januari 2024 voor 12.00 uur per mail via ticketing@heracles.nl weten aan wie je jouw seizoenkaart bij dit duel wil overdragen. Vermeld daarbij de volgende persoonsgegevens: voornaam, achternaam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, e-mailadres en telefoonnummer. Na bevestiging mag je jouw seizoenkaart uitlenen voor dit duel.
• Let op: de persoon die vervolgens op jouw seizoenkaart het stadion betreedt moet de bevestiging, een kopie van jouw legitimatiebewijs en zijn/haar eigen legitimatiebewijs kunnen tonen aan de stewards.
• Let op: De persoon die de wedstrijd gaat bezoeken dient in het bezit te zijn van een Fankaart.

Indien bovenstaande regels niet gehanteerd worden kan houders van de kaart toegang tot het stadion worden geweigerd, zonder restitutie.

Voorwaarden Fankaarthouders, Team Zwart Wit-leden & Herakids
• Iedere clubkaarthouder mag maximaal 1 losse kaart per wedstrijd aanschaffen die persoonsgebonden is.
• In verband met legitimatiecontrole moet iedere supporter een identiteitsbewijs bij zich hebben.