Vanaf de thuiswedstrijd tegen Ajax van aanstaande zaterdag 27 januari 2024 gaan Heracles Almelo en cateraar Almelounge gebruik maken van duurzame en herbruikbare hardcups. Daarmee voldoet Heracles Almelo aan de nieuwe wetgeving die voorschrijft dat plastic wegwerpbekers niet meer gebruikt worden tijdens evenementen vanaf de start van 2024. Daar horen wedstrijden in het betaald voetbal uiteraard bij.

Op Erve Asito worden zaterdag dus nieuwe herbruikbare kleine drankbekers (0,25L) & halve literbekers (0,5L) geïntroduceerd. Van elk formaat start Heracles Almelo met een viertal designs die de Wij Zijn Heracles-sfeer uitdragen en zodoende ook weer zullen bijdragen aan het milieu en een fantastische sfeer op Erve Asito.

HARDCUPS ONTWERPEN

Hoe werkt het?

Indien je een drankje besteld bij een van de kiosken op Erve Asito, betaal je de eerste keer €2,00 per hardcup aan statiegeld. Bij een eventuele volgende bestelling lever je jouw beker(s) in en ontvang je jouw bestelling in een nieuwe, schone beker. Indien je jouw laatste drankje op hebt, heb je twee mogelijkheden:

Optie 1: Je levert de hardcup(s) bij een van de kiosken in en kiest ervoor om het geld terug te pinnen op jouw rekening. Iedere beker die je inlevert is €2,- waard.
Optie 2: Je neemt de unieke Heracles Almelo hardcup mee naar huis. Deze mag je houden, of meenemen naar een volgend bezoek. Lever je deze beker in bij jouw bestelling, dan betaal je geen statiegeld en ontvang je jouw drankje in een schone beker.

Let op: de teruggave van het statiegeld van de hardcups via terugpinnen zal niet direct op je bankrekening staan. Dit kan minimaal 10 uur duren, maximaal 48 uur.

Speciale beker van Samuel Armenteros

Omdat Samuel Armenteros aanstaande zaterdag na zijn vertrek afgelopen zomer officieel afscheid neemt van de supporters van Heracles Almelo, werd een speciale Heracles Legend Cup ontwikkeld. Deze limited edition van 8000 stuks is exclusief gemaakt voor het afscheid van Samuel Armenteros. Aanstaande zaterdag zullen deze hardcups als eerst worden uitgegeven en hiervoor geldt: op is op. Voor de verzamelaars dus zaak om er vroeg bij te zijn.

HARDCUPS ARMENTEROS

Ontwikkeld in samenwerking met Cup Concept

In Cup Concept hebben Heracles Almelo en Almelounge een betrouwbare partner gevonden waarmee de duurzame en herbruikbare hardcups zijn ontwikkeld. Op de foto staan Gerlof Leystra (links) en Alex Elsinga (midden) van Cup Concept samen met Niels Getkate, Business Development Manager bij Heraces Almelo.

CUP CONCEPT PARTNER