Donderdag was er weer een nieuwe aflevering van Heracles TV te zien op ESPN. Daarin een terugblik op het thuisduel tegen FC Volendam met Marko Vejinovic en Justin Hoogma.

Ook is er aandacht voor het project Heracles Ultimate Team. Tijdens dit project van de Heracles Foundation is er een klas van het ISK Erasmus zestien weken lang iedere maandag aanwezig geweest op Erve Asito. In deze zestien weken werden de jongeren geholpen met het ontdekken van hun talenten en interesses. Ook werden ze geholpen om zich te integreren in de Nederlandse samenleving. Afgelopen week was de laatste bijeenkomst en Heracles TV was daarbij aanwezig.

Verder is er een uitgebreid interview te zien met Jizz Hornkamp. De spits is terug na het revalideren van een enkelblessure en scoorde tegen FC Volendam zijn eerste Eredivisie-treffer in het zwart-wit van Heracles Almelo.