Heracles Almelo verzuimde zaterdagavond drie punten te pakken tegen FC Volendam. Voor rust keek de ploeg van trainer Erwin van de Looi tegen een achterstand aan door een kopgoal van Lequincio Zeefuik. Na rust bracht Jizz Hornkamp Heracles Almelo op gelijke hoogte, maar na afloop heerste teleurstelling dat het slechts bij die ene treffer bleef.

De Almelose supporters konden het officiële thuisdebuut van Jizz Hornkamp wel waarderen. Na een half jaar blessureleed kon hij eindelijk zijn waarde laten zien op Erve Asito. De spits ontving met zijn eerste officiële treffer in het zwart-wit maar liefst 45,28% van de stemmen en is daarmee de Voetbalreizen.com Man of the Match van Heracles Almelo – FC Volendam.

VOETBALREIZEN.COM MAN OF THE MATCH HORNKAMP

Stemprocedure
De Voetbalreizen.com Man of the Match wordt mede mogelijk gemaakt door Voetbalreizen.com. Stem jij? Dan maak je kans op een Skybox Experience voor twee personen bij de eerstvolgende thuiswedstrijd. Stemmen kan via heracles.nl/motm. De stemperiode voor Heracles Almelo – FC Volendam liep van zaterdag 20 januari 2024 (19.45 uur) tot en met zondag 21 januari 2024 (17.00 uur).