Aangenaam, wij zijn Snappshot en wij brengen jouw bruiloft, evenement, bedrijfsfeest of feest naar the next level. Waarom? Omdat we dat supergaaf vinden! Hoe we dat doen? Wij brengen elk event in extase met onze interactieve foto-app. Foto’s zijn geweldig en een prachtige herinnering aan een fijne tijd samen. Leg deze geluksmomentjes vast via onze slimme app en laat iedereen meegenieten. Jouw selfies en partypics zijn niet langer alleen maar zichtbaar voor jezelf maar worden gedeeld met iedereen, op een groot scherm. Het gebruik van je smartphone op een feest is gezelliger dan ooit! 

Het gevoel van saamhorigheid, plezier en samen herinneringen maken is wat Heracles Almelo en Snappshot al vele seizoenen bindt.

Wil jij, net als hier bij Heracles Almelo in het stadion, samen met jouw gasten de tofste foto’s delen op jouw feest of evenement?

Dan is Snappshot de partij voor jou.

www.snappshot.party