De eerste editie van 2024 van Football Memories heeft plaatsgevonden. Op maandag 8 januari trok de editie een recordaantal bezoekers. Meer dan 50 deelnemers kwamen af op het initiatief.

Football Memories draait om het ophalen van voetbalherinneringen met elkaar. (Beginnende) dementerende ouderen en de mantelzorgers ontmoeten elkaar in het stadion van Heracles Almelo, Erve Asito. Het supporters café Hart voor Heracles wordt omgetoverd tot een Heracles Almelo museum met allerlei hedendaagse en oude foto’s, video’s, krantenartikelen en wedstrijdshirts aangevuld met een spreker. 

De editie van 8 januari stond in het teken van het kampioenschap van het seizoen van 2004/2005. Er zijn beelden laten zien van de beslissende wedstrijd en het kampioensfeest. Het was erg mooi om te zien dat er genoten werd van deze beelden. Naast het zien van de beelden was er ook alle ruimte voor de aanwezigen om onder genot van een kop koffie of thee met elkaar in gesprek te gaan. Dit gebeurde ook volop.

De volgende editie van Football Memories vindt plaats op maandag 19 februari.

Klik hier voor meer informatie over Football Memories.