Aankomende vrijdag hervat Heracles Almelo de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Onder leiding van nieuwe trainer Erwin van de Looi trapt Heracles Almelo om 20.00 uur af in het Mandemakers Stadion. Heracles Almelo wordt gesteund door 450 fanatieke Heraclieden.

Riwald Recycling is deze week de sponsor van de supportersbussen. Dankzij hun bijdrage kunnen de supporters goedkoper naar Waalwijk afreizen. Riwald Recycling recyclet jaarlijks vele honderdduizenden tonnages afvalmaterialen. Danzij de efficiënte operations, in-house productieproces en geografische locaties bezit Riwald Recycling een prominente plek in de metaalrecycling industrie binnen Nederland en de rest van de wereld.

“Wij moeten dit seizoen allemaal achter Heracles Almelo staan en de selectie op een positieve manier steunen”, aldus Gert Huzink, directeur Riwald Recycling. “Daarbij vinden wij het een zeer goed initiatief dat wij op deze manier onze bijdrage kunnen leveren om zoveel mogelijk uitsupporters mee te krijgen naar uitwedstrijden.”