Afgelopen woensdag was het tijd voor de jaarlijks terugkerende Nieuwjaarsreceptie van Heracles Almelo. Er werd teruggeblikt op 2023 en vooruit gekeken naar 2024 met een mooie opkomst van ongeveer 400 personen. Om 17.00 uur werden sponsoren, vrijwilligers en andere genodigden ontvangen door de directie en Raad van Commissarissen van Heracles Almelo. De selectie, de staf en het personeel van Heracles Almelo was ook aanwezig in de BusinessClub voor de Nieuwjaarsreceptie 2024.

De avond werd geopend met een terugblik op 2023 door middel van een video. Daarna nam commercieel manager Tom Uitzetter het woord en opende hij het tafelgesprek met algemeen directeur Rob Toussaint, technisch directeur Nico-Jan Hoogma en financieel directeur Remon Enting. Er werd onder andere gesproken over de kampioenschappen van Heracles Almelo & de O21 van de Academie, de transferzomer, de overgang naar natuurgras en het financiële plaatje van de club. Aan het eind van het tafelgesprek sloot ook de nieuwe hoofdtrainer Erwin van de Looi aan om zijn start bij de club, het trainingskamp, zijn werkwijze en visie op de rest van het seizoen toe te lichten.

Bekijk hieronder de aftermovie van de Nieuwjaarsreceptie 2024 van Heracles Almelo.

Bekijk hieronder de foto’s van de Nieuwjaarsreceptie 2024 van Heracles Almelo.