Afgelopen maandagmiddag heeft het jaarlijkse Herakids Decemberfeest plaatsgevonden in de BusinessClub van Heracles Almelo. Vanaf 15.00 uur tot 18.00 uur waren circa 250 kinderen aanwezig om de kerstvakantie alvast in te luiden. In het bijzijn van nagenoeg de voltallige selectie van Heracles Almelo konden de Herakids meerdere activiteiten doen om zich een middag te vermaken op een bijzondere locatie.

Om 15.00 uur was de inloop bij de receptie van Erve Asito. Daar werden de Herakids opgevangen door een aantal spelers en Bultje. De Herakids kregen een handtekeningenkaart om vervolgens de handtekeningen van de spelers te scoren. De Herakids werden door Bultje naar boven begeleid, waarna ze aankwamen in BusinessClub Almelounge. De BusinessClub was ingericht met onder andere een reactiespel waarbij kinderen hun reactiesnelheid konden testen door knuffelpinguïns te vangen, een bioscoop, een springkussen, de disco, diverse voetbalspelletjes, een photobooth waar je op de foto kon met de spelers en de knutselhoek. Daarnaast konden kinderen zich op het podium laten schminken door de selectiespelers. De traditionele Heracles popcornmachine ontbrak natuurlijk ook niet en dankzij Albert Heijn Voshol en Albert Heijn Schelfhorst konden de kinderen genieten van lekkere snoepgoed, vers fruit en ranja.

Om 17.00 uur werd er pizza uitgedeeld aan iedereen die aanwezig was op het Decemberfeest.

Bekijk hieronder de aftermovie van het Herakids Decemberfeest.

Bekijk hieronder de foto’s van het Herakids Decemberfeest.