Heracles Almelo neemt het zondag in eigen huis op tegen Feyenoord. Na het vertrek van John Lammers staat Hendrie Krüzen sinds afgelopen dinsdag als trainer voor de groep. Hij kan zondag niet beschikken over Diego van Oorschot, Nikolai Laursen en Jizz Hornkamp.

Krüzen kijkt terug op een lastige week. “Het vertrek van John Lammers heeft mij veel pijn gedaan, want ik heb een goede band met John. De beslissing is genomen en we moeten nu verder, hoe hard en moeilijk dat ook is. De groep is ook geschrokken en aan ons op het veld was het zaak om dit goed te verwerken en daarna de knop om te zetten richting de wedstrijd van komend weekend. Feyenoord komt zondag op bezoek en dat is voor nu het belangrijkste.”

In de wedstrijd tegen Feyenoord hamert Krüzen op de bekende zaken voor de selectie. “We blijven dichtbij onze vaste afspraken. Als we alles geven en het samen doen, maken we kans op een resultaat tegen Feyenoord.”

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing op Heracles TV.