Zondag 17 december om 14.30 uur is de aftrap van Heracles Almelo – Feyenoord. RJ Safety & Security is bij dit duel de wedstrijdsponsor en tevens al meer dan 30 jaar de beveiligingspartner van Heracles Almelo. Met 250 medewerkers is RJ Safety & Security de grootste veiligheidsorganisatie in de regio. Met de speerpunten beveiliging, opleidingen en de meldkamer is RJ Safety & Security  24/7 actief en de totaalaanbieder op gebied van veiligheid en beveiliging.

Vandaag is RJ Safety & Security samen met TKH Security. RJ Safety & Security en TKH Security werken al jaren samen met het aanbieden van beveiligingsoplossingen. RJ heeft met TKH Security een krachtige partner voor het invullen van beveiligingsoplossingen. TKH Security werkt hierin samen met lokale beveiligingsinstallateurs.

Mooie manier om onze dienstverleningen te accentueren

Arjen Lammersen, algemeen directeur bij RJ Safety & Security: “Deze wedstrijdsponsoring is een mooie manier om onze uiteenlopende dienstverleningen te accentueren. Wij zijn er als organisatie trots op dat we al jaren lang de veiligheid mogen waarborgen binnen Heracles Almelo en de supporters gastvrij kunnen ontvangen op Erve Asito. Dit hopen we nog jaren te doen.”

Drietal business units

RJ Safety & Security heeft een drietal business units, waardoor wij op meerdere vlakken een toegevoegde waarde kunnen zijn voor de bedrijven, gemeenten, instellingen en events in de regio.

1.           Security (Objectbeveiliging, Alarmopvolging, Evenementen en consultancy)

2.           Meldkamer 24 /7 (Objectbeveiliging, Parkeerbeheer, Telediensten, Persoonsalarmering, en Data monitoring)

3.           Veiligheidsopleidingen (BHV, EHBO, Code 95, VCA, Heftruck trainingen, Weerbaarheidstrainingen en ook het opstellen van RI&E’s en Bedrijfsnoodplannen)

Eigen meldkamer

RJ Safety & Security beschikt over een eigen meldkamer welke conform de Europese richtlijnen is gecertificeerd. Uiteraard heeft de meldkamer van RJ een koppeling met de systemen van TKH Security, maar ook andere systemen kunnen we koppelen. De meldkamer van RJ Safety & Security ontzorgt u 24/7 met uw bedrijfsprocessen. Bent u ook geïnteresseerd, neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.