Sinds de start van dit seizoen heeft Heracles Almelo een samenwerkingsverband met Voetbalreizen.com. Naast het organiseren van onvergetelijke voetbalervaringen, richt het bedrijf zich ook op sportliefhebbers van onder andere Formule 1, MotoGP en Darts onder de naam Sportreizen.com. In het bijzonder willen zij je graag uitnodigen om mee te gaan naar het aanstaande PDC World Darts Championship 2024 dat wordt gehouden in het iconische Alexandra Palace in Londen.

Showdown in Ally Pally: 15 december 2023 tot 3 januari 2024

Ervaar de meeslepende sfeer wanneer top darters van over de hele wereld samenkomen voor de 31e editie van het PDC World Darts Championship. Het toernooi wordt gespeeld van 15 december 2023 tot en met 3 januari 2024. In de vorige editie wist Michael Smith de titel veilig te stellen door Michael van Gerwen te verslaan in een indrukwekkend duel. Het toernooi staat bekend om de unieke Britse sfeer en gezelligheid en beloofd ook dit jaar weer een spektakel te worden.

Exclusief partnerschap voor Nederlandse en Belgische markt

Sportreizen.com heeft een exclusieve samenwerking met de PDC voor de Nederlandse en Belgische markt. Deze exclusieve samenwerking biedt je een unieke kans om samen met vrienden of collega’s een bezoek te brengen aan het event. Sportreizen.com maakt het je makkelijk door het aanbieden van officiële tickets, comfortabele accommodaties en naadloze transportopties in één pakket.