Vrijdagavond heeft Heracles Almelo Futsal in eigen huis de competitiewedstrijd tegen HHC Hardenberg gewonnen. In een volle IISPA was de ploeg van hoofdtrainer Noël Oude Bennink te sterk voor de ploeg uit Hardenberg. De eindstand eindige in dubbele cijfers: 11-3.

Heracles Almelo Futsal begon geconcentreerd aan de wedstrijd. In de openingsfase leek het op een schaakspel. De openingstreffer komt op naam van Tim Burnama. Hij schiet de 1-0 hoog in het doel. HHC komt door een mooie vrije trap op 1-1. Jayden Sapulete en Abdullah Aykutlu zetten Heracles Almelo Futsal op 2-1 en 3-1.

Na de rust maakt Sapulete gelijk de 4-1. Heracles Almelo Futsal loopt uiteindelijk uit naar een grote uitslag door goed voetbal te spelen en veel doelpunten te maken. Jeugdkeeper Rustum Aroean komt nog binnen de lijnen en krijgt applaus vanaf de tribunes. Heracles Almelo Futsal klimt door deze overwinning naar de derde positie op de ranglijst. Na de winterstop vervolgt Heracles Almelo Futsal op 19 januari de competitie met een uitwedstrijd tegen Beringe/Second Go Electro. In Panningen zal er om 20.00 uur worden afgetrapt.

Selectie Heracles Almelo Futsal: Joey Hunting, Rustum Aroean, Serhat Sakru, Huseyin Tatci, Andrej Piljic, Boaz Smits, Duncan Gloudemans, Abdullah Aykutlu, Tim Burnama, Stan Nijhuis, Jayden Sapulete.

Heracles Almelo Futsal – HHC Hardenberg 11-3 (3-1)

1-0 | Tim Burnama
1-1 | HHC Hardenberg
2-1 | Jayden Sapulete
3-1 | Abdullah Aykutlu
4-1 | Jayden Sapulete
5-1 | Stan Nijhuis
6-1 | Jayden Sapulete
7-1 | Serhat Sakru
8-1 | Stan Nijhuis
9-1 | Andrej Piljic
10-1 | Duncan Gloudemans
11-1 | Boaz Smits
11-2 | HHC Hardenberg
11-3 | HHC Hardenberg