Afgelopen zaterdagavond 2 december verloor Heracles Almelo van Sparta Rotterdam met 0-1. Heracles Almelo kwam goed voor de dag en had het betere van het spel, maar wist de kansen niet te verzilveren. Sparta Rotterdam deed dat eenmaal. Joshua Kitolano pakte na matig uitverdedigen van Sonnenberg het cadeautje uit namens Sparta Rotterdam. Michael Brouwer was op die inzet kansloos, maar wist verder in die wedstrijd meerdere belangrijke reddingen te verrichten. Helaas leverden die reddingen geen punten op, maar 46% van de stemmers vonden Brouwer daarmee wel de Voetbalreizen.com Man of the Match van #HERSPA.

Stemprocedure
De Voetbalreizen.com Man of the Match wordt mede mogelijk gemaakt door Voetbalreizen.com. Stem jij? Dan maak je kans op een Skybox Experience voor twee personen bij de eerstvolgende thuiswedstrijd. Stemmen kan via heracles.nl/motm. De stemperiode voor Heracles Almelo – Sparta Rotterdam liep van zaterdag 2 december 2023 (22.00 uur) tot en met zondag 3 december 2023 (17.00 uur).