De wedstrijdshirts die gedragen werden tijdens de wedstrijd Heracles Almelo – Sparta Rotterdam van afgelopen zaterdag worden geveild. De opbrengsten van de veiling komen ten goede aan de Heracles Foundation. De veiling wordt georganiseerd in het kader van de ‘Voetbal Geeft Week’ die van start is gegaan.

De ‘Voetbal Geeft Week’ is een initiatief van de Eredivisie CV, de achttien eredivisieclubs, ESPN en maatschappelijk partner VriendenLoterij. De missie is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Ook worden er verschillende veilingen georganiseerd waarvan de opbrengst ten goede komt aan de maatschappelijke projecten van de clubs. Daarnaast maken supporters gratis kans op unieke prijzen en ervaringen via een loterij. De ‘Voetbal Geeft Week’ duurt tot en met zaterdag 9 december.

Veiling

Na afloop van de wedstrijd Heracles Almelo – Sparta Rotterdam zijn de wedstrijdshirts van Heracles Almelo beschikbaar gesteld via de speciaal ingerichte veilingpagina: Eredivisie.nl/VoetbalGeeft. De veiling duurt tot zaterdag 9 december 14.00 uur.