Morgenavond, op dinsdag 5 december, speelt Heracles eSports de eerste wedstrijd in de tweede periode van de KPN eDivisie. Om 17.30 uur is de wedstrijd live te volgen op ESPN 3 en op het YouTube– en Twitch-kanaal van de KPN eDivisie. Laten we hopen dat Heracles eSports zichzelf op pakjesavond trakteert op drie punten.

Heracles eSports: ePlayers

Terugblik slotdag eerste periode

In de wedstrijd tegen FC Twente maakte Milan Plevier zijn debuut voor Heracles Almelo. Hij startte in de eerste wedstrijd tegen Ata Kansu. Milan speelde een goede wedstrijd en deze leek in een 1-1 gelijkspel te eindigen, echter kreeg hij in de laatste minuut van de wedstrijd de 1-2 tegen.

Collin Dekkers speelde zijn wedstrijd tegen Brent Weerink. Collin begon zijn pot sterk en had de grootste kansen, maar hij wist zijn pot helaas niet te winnen. De eindstand was 1-3, waardoor de eDerby tegen FC Twente in totaal met 2-5 eindigde.

Gelukkig had Heracles eSports al snel de kans om zich te revancheren, want om 20.00 uur stond de volgende speelronde op de planning. In deze wedstrijd nam Collin het samen met Vince Eijkens op tegen de eSporters van FC Volendam. Vince verloor zijn eerste wedstrijd nipt met 3-4.

Collin begon sterk aan zijn wedstrijd en kwam al snel op voorsprong. Toch bleef de tweede treffer lang uit, waardoor de wedstrijd in een gelijkspel leek te eindigen. Uiteindelijk bezweek FC Volendam onder de druk van Collin: in de 95e minuut maakte hij de tweede treffer waardoor Heracles eSports het duel met 5-4 wist te winnen.

Livestream: Speelronde 6

De wedstrijden van de KPN eDivisie zijn op ESPN 3, YouTube en Twitch te bekijken. De uitzending zal starten om 17.15 uur.

Het programma

17.30 uur: Almere City – Sparta Rotterdam
17.30 uur: Excelsior Rotterdam – Heracles Almelo
17.30 uur: FC Utrecht – Feyenoord

18.30 uur: RKC Waalwijk – Vitesse
18.30 uur: Ajax – N.E.C.
18.30 uur: Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard

19.30 uur: FC Volendam – PSV
19.30 uur: PEC Zwolle – FC Twente
19.30 uur: sc Heerenveen – AZ Alkmaar