Heracles Almelo neemt het komende zaterdag op tegen Sparta Rotterdam. De aftrap op Erve Asito is om 21.00 uur. Trainer John Lammers kan vanwege blessures niet beschikken over Jizz Hornkamp, Diego van Oorschot, Navajo Bakboord en Nikolai Laursen. Justin Hoogma keert terug in de selectie na een schorsing.

Heracles Almelo tegen Sparta Rotterdam is een bijzondere wedstrijd voor Jetro Willems. De linksback genoot zijn jeugdopleiding bij de Spartanen. “Ik heb veel aan Sparta Rotterdam te danken. Daar ben ik gevormd als speler en ik heb daar het eerste elftal gehaald. Nog steeds spreek ik mensen binnen de club. Ze zijn goed bezig, hebben een stabiele ploeg en spelen herkenbaar voetbal.”

John Lammers blikt met een goed gevoel terug op de met 0-5 gewonnen uitwedstrijd tegen Almere City FC. “We hebben de laatste weken nog harder gewerkt dan we al deden. Als dan de uitslag zo hoog uitvalt als tegen Almere City FC (0-5) is dat een beloning voor iedereen”, aldus de oefenmeester.

Willems vervolgt: “De wedstrijd van komende zaterdag tegen Sparta Rotterdam zal anders zijn dan tegen Almere City FC. We moeten het vertrouwen dat we hebben na afgelopen weekend verder uitbouwen en om dat te realiseren moeten we net als afgelopen zondag alles geven.”

“De aanknopingspunten van afgelopen weekend zijn de doelpunten die we hebben gemaakt en de nul die we hebben gehouden in het oefenduel tegen N.E.C. en afgelopen zondag tegen Almere City FC. Ook de wissels hebben het tegen Almere City FC goed gedaan en hebben iets extra’s gebracht. Dat is ook fijn voor het vertrouwen van de ploeg. We moeten zijn wie we zijn en keihard knokken voor ieder punt. Die instelling zullen we dus ook tegen Sparta Rotterdam moeten hebben”, besluit Lammers.

Bekijk hieronder de voorbeschouwing op Heracles TV.