Zaterdag 2 december speelt Heracles Almelo thuis tegen Sparta Rotterdam. Om 21.00 uur wordt er afgetrapt op Erve Asito. Op deze pagina vind je alle informatie over jouw bezoek aan de wedstrijd.


Afscheid Marco Rente en Lucas Schoofs
Voorafgaand aan de wedstrijd neemt Heracles Almelo officieel afscheid van Marco Rente en Lucas Schoofs. De twee steunpilaren van het afgelopen seizoen, waarin Heracles Almelo de titel in de Keuken Kampioen Divisie binnensleepte, zullen voor de aftrap nog eenmaal uitgebreid worden bedankt voor hun verdiensten voor onze club. Lees hier meer over het afscheid van beide spelers.


Doneer speelgoed bij Sparta-thuis aan de kerstactie van Heracles Almelo
In navolging op succesvolle voorgaande jaren organiseert Heracles Almelo opnieuw een kerstactie. Heracles AlmeloSpeelgoedbank Twente en Asito bundelen de krachten om kinderen te steunen die opgroeien in armoede. 

Om zoveel mogelijk gezinnen te kunnen verrassen met een kerstpakket vol speelgoed vragen wij alle Heraclieden speelgoed te doneren. Iedereen die aanwezig is bij Heracles Almelo – Sparta Rotterdam (zaterdag 2 december, 21.00 uur) of Heracles Almelo – Feyenoord (zondag 17 december, 14.30 uur) kan dat doen op het voorterrein voor de FanServiceShop bij Erve Asito.

Op het voorterrein zal een bus van Asito klaarstaan om het speelgoed in te verzamelen. Mede dankzij onze partner SnappShot zal er een groot LED-scherm staan om de Heraclieden te attenderen op deze kerstactie.


Wedstrijdshirts van Heracles Almelo – Sparta Rotterdam geveild in ‘Voetbal Geeft Week’
De wedstrijdshirts die gedragen worden tijdens de wedstrijd Heracles Almelo – Sparta Rotterdam van zaterdag worden geveild. De opbrengsten van de veiling komen ten goede aan de Heracles Foundation. De veiling wordt georganiseerd in het kader van de ‘Voetbal Geeft Week’ die vandaag van start gaat.


Museum geopend bij Heracles Almelo – Sparta Rotterdam
Heracles Almelo is een club met een roemrijke historie. Verschillende prachtige hoofdstukken hiervan zijn te zien in het clubmuseum op Erve Asito. Op zaterdag 2 december, voordat Heracles Almelo en Sparta Rotterdam om 21.00 uur aftrappen in de veertiende speelronde van de Eredivisie zal het museum haar deuren openen. Het museum opent zaterdag haar deuren van 19.30 uur tot een halfuur voor de aftrap van de wedstrijd.


Deel jouw Snappshot op de stadionschermen
Deel bij Heracles Almelo – Sparta Rotterdam jouw foto op de stadionschermen! Open in de Heracles Almelo App de Snappshot-camera en ga helemaal los. Download nu de Heracles Almelo App om jouw Snappshot te kunnen delen.


Maandaanbieding: Heracles muts met logo
Elke maand scoor je de mooiste Heracles Almelo artikelen bij ons in de FanServiceShop. In de maand december is er weer een nieuwe maandaanbieding: de Heracles muts met logo. Ga voorbereid de winter en schaf jouw handschoenen nu aan voor slechts €6,95.


Stem op de Voetbalreizen.com Man of the Match
Stem op jouw Voetbalreizen.com Man of the Match van Heracles Almelo – Sparta Rotterdam! De Voetbalreizen.com Man of the Match wordt mede mogelijk gemaakt door Voetbalreizen.com. Het is mogelijk om te stemmen vanaf de 75e minuut. De stemperiode loopt het hele weekend door en sluit op zondag om 17.00 uur. De uiteindelijke Man of the Match wordt later in de week bekendgemaakt via de officiële kanalen van Heracles Almelo. Stemmen kan via heracles.nl/motm.


Rookvrij stadion
Supporters komen naar het stadion om te genieten van een voetbalwedstrijd. We willen ervoor zorgen dat al onze supporters dit kunnen doen in een rookvrije omgeving. Het is absoluut niet toegestaan om te roken in ons stadion. Erve Asito is rookvrij.

De NVWA heeft ons in het afgelopen seizoen een boete opgelegd vanwege het roken in het stadion. Vanaf heden zijn we daarom genoodzaakt om de boetes te verhalen op de overtreders van het rookverbod. Onze stewards zullen hier streng op toezien.

Zit- of staanplaats verplicht
In verband met vergunningsvoorschriften vanuit de lokale vierhoek is het niet langer toegestaan om tijdens de wedstrijd te staan op trappen, op de omloop en op de gangpaden tussen de tribunes en de boarding. Tijdens de wedstrijd is het verplicht plaats te nemen op de zit- of staanplaats zoals vermeld op het toegangsbewijs. Onze stewards zullen hier op toe zien en jullie er indien nodig op aanspreken. We vragen jullie vriendelijk hieraan mee te werken en rekenen op jullie begrip.

Aangescherpte maatregelen
Er gelden nieuwe regels in het stadion waardoor wedstrijden eerder (tijdelijk en definitief) worden gestaakt. Zover wil niemand het laten komen. Lees dit daarom goed door:

Gooien van voorwerpen
Het gooien van voorwerpen is ten strengste verboden. Bij het gooien van voorwerpen op het veld wordt de wedstrijd stilgelegd. Gebeurt dit een tweede keer, dan wordt de wedstrijd definitief gestaakt. Er geldt een uitzondering als de dader meteen wordt getraceerd en verwijderd uit het stadion. Help de club hierbij en let op elkaar. Onze stewards zullen er alles aan doen om hierop te handhaven.

Wanneer een speler of (assistent)-scheidsrechter met een voorwerp wordt geraakt, dan wordt de wedstrijd meteen definitief gestaakt.

Betreden van het veld
Het betreden van het speelveld is ten strengste verboden. Het veld is heilig. Gooi nooit voorwerpen op het veld en ga nooit zelf het veld op!

Eventuele boetes die voortkomen uit het niet naleven van de huisregels zal de club vanaf heden verhalen op de daders.


Ballenactie Asito
De selectiespelers van Heracles Almelo zullen na afloop van Heracles Almelo – Sparta Rotterdam vijftien Heracles Almelo-ballen het publiek in schieten. Veertien ballen zullen zwart-wit kleuren en daarnaast wordt er één gouden bal de tribunes in geschoten. Vang jij de gouden bal? Dan kun je op vertoon van deze gouden bal een prijs ophalen bij de FanServiceShop. Dit kan meteen na de wedstrijd óf later in de week.

ASITO BALLENACTIE