Heracles Almelo Futsal heeft vrijdagavond de uitwedstrijd gewonnen in Lichtenvoorde. In de Hamalandhal werd LZV/Kuypers Hair & Welness met veel moeite aan de kant gezet. Na een ruststand van 1-1 trok de ploeg van Noël Oude Bennink de drie punten in de tweede helft over de streep. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 3-5.

LZV/Kuypers Hair & Welness stond na acht wedstrijden nog altijd op 0 punten in de competitie. Heracles Almelo Futsal zocht in de eerste helft geduldig naar kansen, maar doelpunten bleven voorlopig uit. De thuisploeg kwam na een kwartier spelen zelfs op een 1-0 voorsprong. Één minuut later maakt Andrej Piljic de 1-1.

Heracles Almelo Futsal kwam in de tweede helft via Jayden Sapulete en Abdullah Aykutlu op 1-2 en 1-3, maar vergat de wedstrijd defenitief in het slot te gooien. Er onstond een hectische slotfase waarin LZV/Kuypers Hair & Welness twee minuten voor tijd de 2-3 maakte uit een tien-meter trap en in dezelfde minuut via een scrimmage de 3-3 binnentikte. In de slotminuut van de wedstrijd wist Heracles Almelo Futsal alsnog de drie punten mee te nemen naar Almelo door een doelpunt van spits Stan Nijhuis. In de laatste seconden wist Abdullah Aykutlu de eindstand te bepalen op 3-5.

Heracles Almelo Futsal blijft door de overwinning op LZV/Kuypers Hair & Welness in de voetsporen van de top 3 in de competitie. Op vrijdag 8 december komt Heracles Almelo Futsal om 20.30 uur weer in actie met een thuiswedstrijd tegen HHC Hardenberg.

LZV/Kuypers Hair & Welness – Heracles Almelo Futsal 3-5 (1-1)

Selectie Heracles Almelo Futsal: Joey Hunting, Furkan Ocalan, Serhat Sakru, Andrej Piljic, Boaz Smits, Hugo Seckel, Duncan Gloudemans, Abdullah Aykutlu, Tim Burnama, Stan Nijhuis, Jayden Sapulete, Huseyin Tatci.

Scoreverloop:
1-0 | LZV/Kuypers Hair & Welness
1-1 | Andrej Piljic
1-2 | Jayden Sapulete
1-3 | Abdullah Ayakutlu
2-3 | LZV/Kuypers Hair & Welness
3-3 | LZV/Kuypers Hair & Welness
3-4 | Stan Nijhuis
3-5 | Abdullah Ayakutlu