Zondagmiddag om 12.15 uur speelt Heracles Almelo de uitwedstrijd tegen Almere City FC. In Almere zal Heracles Almelo gesteund worden door een uitverkocht uitvak met maar liefst 400 Heraclieden. AutoHaarhuis sponsort een deel van de busreis richting het Yanmar Stadion.

AutoHaarhuis vindt zijn oorsprong inmiddels 60 jaar geleden. Grondlegger Gerrit Haarhuis opende uit pure passie voor auto’s in 1961 een autobedrijf aan de Dorpsstraat in Geesteren. Waar het begon met twee auto’s voor een woonhuis, is het familiebedrijf een halve eeuw later uitgegroeid tot een regionaal begrip. Vandaag de dag is AutoHaarhuis een groot full-service autobedrijf met meerdere vestigingen, ruim 60 medewerkers, jarenlange ervaring en nog altijd veel ambitie.

Gerard Haarhuis, de algemeen directeur van AutoHaarhuis, is blij dat ze een bijdrage kunnen leveren aan de busreis naar Almere. “Wij sponsoren best veel en op deze manier kunnen de supporters zien dat ook wij Heracles Almelo steunen. Je hoopt daar dan op een of andere manier iets van terug te krijgen. We vinden het mooi dat de supporters er ook in Almere weer bij zijn. Heracles Almelo wordt overal gesteund en het is mooi om te zien dat de supporters Heracles Almelo ook tijdens uitwedstrijden een warm hart toedraagt.”