Op zondag 26 november hervat Heracles Almelo de Eredivisie weer na een week interlandvoetbal. Heracles Almelo speelt om 12.15 uur de uitwedstrijd tegen Almere City FC. De ploeg van hoofdtrainer John Lammers zal in Almere gesteund worden door een vol uitvak met Heraclieden.


Vertrekinformatie

Autocombi:
• De supporters met een autokaart kunnen rechtstreeks naar het uitvak rijden
• Vanaf 11.15 uur kunnen zij terecht in het uitvak
• Het is niet toegestaan om de binnenstad van Almere te betreden.
• Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer af te reizen naar Almere

Buscombi:
De bussen vertrekken vanaf het uitvak van Erve Asito richting Almere. De toegang verloopt via ingang 1 naast de FanServiceShop Supporters dienen uiterlijk 09.00 uur aanwezig te zijn bij de FanServiceShop. Om 09.15 uur rijden de bussen richting Almere.

Bussponsor: Auto Haarhuis
Vorig seizoen beleefden we met alle Heraclieden een prachtig jaar. Een jaar waarin we samen promoveerden en samen met de schaal in handen stonden. De supporters en sponsoren van de club hebben ons onvoorwaardelijk gesteund, zowel bij thuis- als uitwedstrijden. Ook dit seizoen zijn de sponsoren bereid om de busreis deels te bekostigen om de trip naar uitwedstrijden goedkoper aan te kunnen bieden. De bussponsor voor Almere City FC – Heracles Almelo is Auto Haarhuis van Gerard Haarhuis.


Voorwaarden

Spelregels pauzes
• Tijdens de pauzes is het niet toegestaan om de tankstations te betreden en aankopen te doen
• Het is enkel toegestaan voor vrouwen om gebruik te maken van de toiletten bij de tankstations

Restricties alcoholgebruik busreis
De heenweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:

• Óf maximaal 3 0,33L blikjes bier
• Óf 2 0,5L blikjes bier
• Óf 1 fles drank <15%

De terugweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:

• Geen beperking op de hoeveelheid bier
• Maximaal 1 fles drank <15%

De alcoholische consumpties die zijn toegestaan voor de terugweg worden bewaard in de laadruimte van de bus. Alle alcoholische consumpties die überhaupt niet zijn toegestaan worden ingenomen bij het betreden van de bus. Gangpaden in de bussen te allen tijde vrijlaten. Koelboxen en -tassen zijn niet toegestaan in de bus. Ook die zullen in de laadruimte moeten worden geplaatst. Dit geldt voor zowel de heen- als terugreis.

De volgende voorwaarden zijn bij dit duel van toepassing
• Je moet tijdig een uitkaartregistratie hebben. Deze kan je online aanvragen of updaten via heracles.nl/uitkaartregistratie.
• Voor uitkaarten dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart of Fankaart voor het restant van dit seizoen.
• Je moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien.
• Kaarten zijn persoonsgebonden
• Maximaal 1 kaart per persoon.