De eSporters van Heracles Almelo hebben een ruime overwinning geboekt op Fortuna Sittard. In de derde speelronde van de KPN eDivisie werd met 8-3 gewonnen.

Vince Eijkens nam het in de eerste speelronde op tegen Tjardo Paliama. Vince opende zijn wedstrijd heel sterk en kwam razendsnel op voorsprong. Toen Tjardo meer risico wilde nemen om wat terug te doen, was het juist Vince die namens Heracles Almelo er flink op los scoorde. Daardoor won hij zijn pot met overtuigende cijfers: 4-0.

In de tweede wedstrijd nam Collin Dekkers het namens Heracles eSports op tegen Lev Vinken. De twee waren erg aan elkaar gewaagd. Lev speelde vanaf het eerste fluitsignaal erg aanvallend in de hoop de wedstrijd om te kunnen buigen. Toch was het Collin die op voorsprong kwam. Doordat Lev risico bleef nemen, wist ook Collin zijn wedstrijd te winnen. Doordat hij zijn pot met 4-3 winnend afsloot, boekte Heracles eSports een overtuigende 8-3 overwinning. Een prachtig resultaat waardoor Heracles eSports met vertrouwen kan uitkijken naar de eDerby van volgende week tegen FC Twente.

Volg Heracles eSports op:
Instagram
Twitter
Youtube