Op woensdag 22 november 2023 was er Black & White Wednesday bij Heracles Almelo. Wegens succes is de actie verlengd! Ook donderdag en vrijdag geldt er 20% korting op alle merchandise bij Heracles Almelo met uitzondering van sale-artikelen.

De Black & White Days zijn afgelopen. De actie van 20% korting op het gehele assortiment geldt niet meer.

Bestellen via shop.heracles.nl
Online kun je de 20% korting verzilveren via de kortingscode BLACKWHITE23. De kortingscode kan je tot vrijdag 24 november 23.59 uur toepassen in de winkelmand van je bestelling. Deze vervangt alle bestaande winkelmandkortingen die tot dat moment gelden. De Black & White Days korting geldt niet op artikelen die afgeprijsd zijn.

Kom langs in de FanServiceShop
Het aanschaffen van merchandise kan ook in de FanServiceShop op Erve Asito. Donderdag 23 november 2023 is de FanServiceShop geopend van 10.00 tot 20.00 uur. We zijn vrijdag 24 november 2023 van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. Jouw korting wordt meteen verrekend aan de Fanshop-balie. Uw bestelling wordt uiterlijk maandag 27 november verzonden.

Voorwaarden:
– De 20% korting voor Black & White Days is geldig op het gehele assortiment fanartikelen met uitzondering van afgeprijsde artikelen
– De 20% korting voor Black & White Days geldt niet bovenop bestaande kortingen die gelden in de FanServiceShop of op shop.heracles.nl (hoogste korting geldt)
– De 20% korting voor Black & White Days is alleen geldig op woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 november 2023