Heracles eSports komt in de derde speelronde van de KPN eDivisie een oude bekende tegen. Bij tegenstander Fortuna Sittard doet namelijk Lev Vinken mee, die in het seizoen 2019-2020 samen met Bryan Hessing namens Heracles Almelo uitkwam in de eDivisie. Na het verlies tegen Feyenoord in de vorige speelronde hoopt Heracles eSports zich tegen Fortuna Sittard te revancheren. De wedstrijd is om 17.30 uur live te zien op ESPN 3 en op het YouTube– en Twitch-kanaal van de KPN eDivisie.

Heracles eSports: ePlayers

Terugblik Feyenoord – Heracles Almelo

In de eerste pot nam Collin Dekkers het namens Heracles op tegen Talha Demirel. Beiden begonnen direct aanvallend aan de wedstrijd, maar het was Talha die de eerste treffer voor zijn rekening nam. Het duurde echter niet lang tot Collin wat terugdeed en de 1-1 op het bord zette. De 1-1 tussenstand hield echter niet lang stand, want nog voor de rust maakte Talha via een powershot de 2-1 met Mbappé. Na de rust maakten beide ploegen nog een doelpunt, waardoor Heracles Almelo de eerste wedstrijd met 3-2 verloor.

In de tweede wedstrijd was het aan Vince Eijkens om tegen Julian van den Berg de eer te redden voor Heralcles eSports. Maar na twee vroege doelpunten van Julian werd de uitdaging voor Vince te groot. In de 63e minuut maakte Vince nog wel een knappe treffer, maar de wedstrijd duurde te kort om nog mee te kunnen doen voor de winst. De tweede wedstrijd werd daardoor met 2-1 verloren, waarmee de einduitslag 5-3 werd.

Livestream: Speelronde 3

De wedstrijden van de KPN eDivisie zijn op ESPN 3, YouTube en Twitch te bekijken. De uitzending zal starten om 17.15 uur. Wij zijn hierin om 17.30 uur te zien als main match.

Speelronde 3

17.30 uur: Sparta Rotterdam – Vitesse
17.30 uur: Feyenoord – N.E.C.
17.30 uur: Heracles Almelo – Fortuna Sittard

18.30 uur: RKC Waalwijk – PSV
18.30 uur: Excelsior Rotterdam – FC Twente
18.30 uur: FC Utrecht – AZ Alkmaar

19.30 uur: Almere City – sc Heerenveen
19.30 uur: Ajax – PEC Zwolle
19.30 uur: Go Ahead Eagles – FC Volendam

Volg Heracles eSports op:
Instagram
Twitter
Youtube