Stijn Bultman speelde zaterdag zijn tweede EK-kwalificatieduel met Oranje Onder 19 in Luxemburg. Nederland won met 2-1 van de leeftijdsgenoten van Azerbeidzjan. Isaac Babadi scoorde in de 22e minuut de 1-0 en vlak na rust maakte Ezechiel Banzuzi de 2-0. Sadiq Şəfiyev deed vlak voor tijd iets terug namens Azerbeidzjan. Bultman speelde de volledige wedstrijd als linker centrale verdediger.

Oranje Onder 19 heeft zich door deze overwinning verzekerd van de Eliteronde waar om het EK-ticket zal worden gestreden. Onder 19 sluit deze EK-kwalificatieronde in Luxemburg dinsdag af met de wedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina. Daar staat de groepswinst van deze EK-kwalificatieronde op het spel.

Wedstrijden Oranje Onder 19

Oranje Onder 19 – Luxemburg Onder 19 | 2-0

Oranje Onder 19 – Azerbeidzjan Onder 19 | 2-1

Bosnië & Herzegovina Onder 19 – Oranje Onder 19 | Terrain Bousbierg, Luxemburg
Dinsdag 21 november, 18.00 uur