Stijn Bultman speelt deze interlandweek met Oranje Onder 19 een drietal EK-kwalificatiewedstrijden. De verdediger van Heracles Almelo is voor de derde opeenvolgende keer opgeroepen voor Oranje Onder 19.

Woensdagavond werd de eerste EK-kwalificatiewedstrijd gespeeld in en tegen de leeftijdsgenoten van Luxemburg. Oranje won met 2-0 dankzij treffers voor rust van PSV’ers Isaac Babadi en Tygo Land. Stijn Bultman begon in de basis als linker centrale verdediger en speelde de volledige wedstrijd.

In de aankomende interlandweek staan er voor Oranje Onder 19 nog twee EK-kwalificatiewedstrijden op het programma in Luxemburg. Komende zaterdag en dinsdag wordt er nog gespeeld tegen Azerbeidzjan en Bosnië & Herzegovina.

Wedstrijden Oranje Onder 19

Oranje Onder 19 – Luxemburg Onder 19 | 2-0

Oranje Onder 19 – Azerbeidzjan Onder 19 | Stade Am Pëtz, Luxemburg
Zaterdag 18 november, 16.00 uur

Bosnië & Herzegovina Onder 19 – Oranje Onder 19 | Terrain Bousbierg, Luxemburg
Dinsdag 21 november, 18.00 uur