terStal Familiemode heeft haar samenwerking als Partner in Business van Heracles Almelo wederom met een seizoen verlengd. Dit langdurige partnerschap, dat al jaren voortduurt, is een blijk van de betrokkenheid van terStal bij de club.

De hernieuwde overeenkomst werd vorige week officieel bekrachtigd, met algemeen directeur Rob Toussaint en commercieel manager Tom Uitzetter namens Heracles Almelo, en Niek Gloudemans en Dominique Gloudemans namens terStal.

Niek Gloudemans, trotse Almeloër en eigenaar van terStal, vertelt over deze betrokkenheid: “Heracles Almelo zit in mijn hart. Het is de club waar ik al van kleins af aan kom. terStal en Heracles lijken wel wat op elkaar. Hard werken en normaal doen. Transparant zijn. Zorgen voor een gezonde basis. Verstandig financieel beleid voeren. En slim zijn bij in- en verkoop. Zorg dat je altijd iets inventiever bent dan je concurrent. Dat doen we bij terStal en dat doet Heracles ook altijd.”

Rob Toussaint, algemeen directeur Heracles Almelo: “We zijn trots dat terStal als Almeloos bedrijf al jarenlang bijdraagt aan het succes van Heracles. Ook in moeilijkere tijden bleef terStal onvoorwaardelijk achter ons staan. Dat ze nu weer met ons meegroeien de Eredivisie in is fantastisch.”

Regionale samenwerking

Het familiemodebedrijf is sinds 2018 Partner in Business en heeft door middel van exposure bij de club zowel regionaal als landelijk een grote naamsbekendheid opgebouwd. Daarnaast gaat terStal in deze samenwerking Heracles ook regionaal inzetten. Bij de wedstrijd Heracles Almelo – FC Volendam op 20 januari 2024 wordt het terStal Kidsplein georganiseerd. Later in het jaar gaan beide partijen nog een evenement organiseren in het stadion waarbij maatschappelijke thema’s aan bod komen.

terStal: waar de klant centraal staat

terStal, mode voor de hele familie, is zowel online als offline te vinden, met ruim 220 winkels verspreid over heel Nederland. Bij terStal staat de klant centraal. In haar winkels ontdekken klanten de nieuwste mode voor dames, heren en kinderen, met elk seizoen een aantrekkelijke collectie gebaseerd op de laatste trends. Het winkelen bij terStal betekent genieten van trendy kleding tegen betaalbare prijzen, dankzij de snelle wisseling van een uitgebreide collectie die altijd de laatste modetrends omvat.

v.l.n.r: Tom Uitzetter (Commercieel manager Heracles Almelo), Dominique Gloudemans (Marketing & e-commerce manager terStal), Niek Gloudemans (Directeur en eigenaar terStal), Rob Toussaint (Algemeen directeur Heracles Almelo)