Stijn Bultman is voor de derde opeenvolgende keer opgeroepen voor Oranje Onder 19. De 18-jarige verdediger van Heracles Almelo zit bij de definitieve selectie voor de EK-kwalificatiewedstrijden van het Nederlandse jeugdelftal.

Bultman speelde in de vorige interlandperiode met Oranje Onder 19 een vriendschappelijk toernooi in Marbella. In de aankomende interlandweek staan er voor Oranje Onder 19 drie EK-kwalificatiewedstrijden op het programma in Luxemburg. Er gaat gespeeld worden tegen de leeftijdsgenoten van Luxemburg, Azerbeidzjan en Bosnië & Herzegovina.

Wedstrijden Oranje Onder 19

Oranje Onder 19 – Luxemburg Onder 19 | Terrain Bousbierg, Luxemburg
Woensdag 15 november, 18.00 uur

Oranje Onder 19 – Azerbeidzjan Onder 19 | Stade Am Pëtz, Luxemburg
Zaterdag 18 november, 16.00 uur

Bosnië & Herzegovina Onder 19 – Oranje Onder 19 | Terrain Bousbierg, Luxemburg
Dinsdag 21 november, 18.00 uur