Heracles eSports speelt morgenavond in de tweede speelronde van de KPN eDivisie tegen Feyenoord. Na de 5-4 winstpartij tegen FC Utrecht hoopt Heracles eSports ook de tweede pot te winnen. De wedstrijd is als main match om 19.30 uur live te zien op ESPN 3 en op het YouTube – en Twitch-kanaal van de KPN eDivisie.

Heracles eSports: ePlayers

Terugblik Heracles Almelo – FC Utrecht

In de eerste speelronde mocht Vince Eijkens starten tegen Abdi Hassan. Vince had het de eerste twintig virtuele minuten lastig en kwam op een 0-1 achterstand, maar hij kwam goed terug en wist zijn wedstrijd met 3-3 gelijk te spelen. 

In de tweede wedstrijd kwam Collin Dekkers in de persoon van Tim Spaan een ex-Heraclied tegen. Collin zat goed in de wedstrijd en kwam tot veel grote kansen. Ondanks het krachtsverschil bleef het lang spannend en wist hij zijn wedstrijd met slechts één doelpunt verschil te winnen. Door de 2-1 winst en daarmee de 5-4 eindstand pakte Heracles Almelo bij haar terugkeer in de eDivisie direct drie punten. 

Livestream: Speelronde 2

De wedstrijden van de KPN eDivisie zijn op ESPN 3, YouTube en Twitch te bekijken. De uitzending zal starten om 17.15 uur. Op de main stage worden de volgende wedstrijden gespeeld: AZ – Go Ahead Eagles (17.30 uur), FC Twente – Ajax (18.30 uur) en Feyenoord – Heracles Almelo (19.30 uur).

Speelronde 2

17.30 uur: Vitesse – PEC Zwolle
17.30 uur: sc Heerenveen – FC Volendam
17.30 uur: AZ Alkmaar – Go Ahead Eagles (main stage)

18.30 uur: FC Twente – Ajax (main stage)
18.30 uur: PSV – Almere City
18.30 uur: Fortuna Sittard – FC Utrecht

19.30 uur: N.E.C. – Excelsior Rotterdam
19.30 uur: Sparta Rotterdam – RKC Waalwijk
19.30 uur: Feyenoord – Heracles Almelo (main stage)