Afgelopen vrijdag won Heracles Almelo Futsal opnieuw een wedstrijd in de eerste divisie van het zaalvoetbal. Excelsior ’31 uit Rijssen werd eenvoudig aan de zegekar van de ploeg van hoofdtrainer Noël Oude Bennink gebonden. Heracles Almelo Futsal was in De Reggehal met 1-7 te sterk voor de nummer 7 van de eerste divisie.

Heracles Almelo Futsal is tijdens de wedstrijd geen enkel moment in de problemen geweest. Er werd geconcentreerd gevoetbald en in de elfde minuut zette Andrej Piljic Heracles Almelo Futsal op een verdiende 0-1 voorsprong. De ruststand in Rijssen zei genoeg over het wedstrijdbeeld. Na de eerste 25 minuten stond de ploeg van Noël Oude Bennink met 0-4 voor. Na de rust kroop Excelsior ’31 iets meer uit haar schulp, dit leverde ook het enige doelpunt van Excelsior ’31 op. Het beeld van de wedstrijd veranderde in de tweede helft nauwelijks ten opzichte van de eerste 25 minuten. Heracles Almelo Futsal liep uiteindelijk weg naar 1-7 en won daardoor voor de derde opeenvolgende keer in de eerste divisie. Heracles Almelo Futsal is na de wedstrijd tegen Excelsior ’31 in het bezit van de vierde plaats in de competitie.

Op vrijdag 17 november speelt Heracles Almelo Futsal om 20.30 uur thuis tegen ZVV Ede 2.

Excelsior ’31 – Heracles Almelo Futsal: 1-7 (0-4)

Selectie Heracles Almelo Futsal: Joey Hunting, Furkan Ocalan, Serhat Sakru, Andrej Piljic, Boaz Smits, Hugo Seckel, Ismar Maglajlic, Abdullah Aykutlu, Tim Burnama, Stan Nijhuis, Jayden Sapulete.

Scoreverloop:
0-1 | Andrej Piljic
0-2 | Jayden Sapulete
0-3 | Tim Burnama
0-4 | Jayden Sapulete
1-4 | Excelsior ’31
1-5 | Stan Nijhuis
1-6 | Boaz Smits
1-7 | Tim Burnama