Voor aanvang van het nieuwe Eredivisieseizoen hebben Heracles Almelo en Virtuoos de succesvolle samenwerking verlengd tot minimaal 2026. Virtuoos is producent en leverancier van werkzame en zuivere voedingssupplementen in een optimale samenstelling voor sporters.

Composed for athletes

Ashwien Baidjnath, fysiotherapeut bij Heracles Almelo: “Wij gebruiken de supplementen van Virtuoos als extra aanvulling om het herstel en de gezondheid van onze spelers te ondersteunen”. Jelmer Jeen Haanstra, Founder & CEO bij Virtuoos, vult aan: “Wij willen de spelers van Heracles Almelo die extra procenten geven die het verschil maken en zorgen voor een gezond en sterk lijf en een betere prestatie. Dit doen wij door te werken met alleen de beste, zuivere ingrediënten en hoogstaande productieprocessen. Samen met onder andere de selectie en staf van Heracles Almelo komen wij tot een optimale en innovatieve productsamenstelling.”

Vitaliteit personeel

Heracles Almelo hecht veel waarde aan de vitaliteit van haar werknemers. Het kantoorpersoneel krijgt de gelegenheid om gebruik te maken van de nieuwe gym, waar ook de spelers krachttrainingen afwerken. Niels Getkate, Business Development manager bij Heracles Almelo: “In de vernieuwde samenwerking met Virtuoos hebben we ook afspraken gemaakt voor de kantoororganisatie. Collega’s kunnen vanaf nu gebruikmaken van de eiwitshakes die worden ingekocht door de club. Bovendien ontvangen zij van Virtuoos een account waarmee met korting voedingssupplementen kunnen worden aangeschaft.”

Doe de test

Haal meer uit jouw sportprestaties met de juiste ondersteuning. Verbeter jouw herstel en krijg meer energie. Ontdek welke supplementen jouw sportprestaties verbeteren. Doe de supplemententest op www.virtuoos.com/supptest-test.