Vandaag, dinsdag 7 november, is de rentree van Heracles Almelo in de eDivisie. Om 17.30 uur strijden de Almeloërs tegen de ePlayers van FC Utrecht. Namens Heracles eSports komen Milan Plevier, Collin Dekkers en Vince Eijkens uit in de KPN eDivisie. Van de drie ePlayers wordt per speelronde bepaald welke twee spelers die speelronde zullen spelen.

De wedstrijden van de KPN eDivisie zijn elke dinsdag tussen 17.30 en 20.30 uur live te zien op ESPN 3 en op het YouTube- en Twitch-kanaal van de KPN eDivisie.

Heracles eSports: ePlayers

KPN eDivisie

De KPN eDivisie is de officiële Nederlandse EA SPORTS FC24 competitie. In de KPN eDivisie strijden de achttien Eredivisieclubs virtueel om het kampioenschap in EA SPORTS FC™ 24 Ultimate Team™, € 50.000 aan prijzengeld en vier Global Series Playoff-plekken voor de FIFAe World Cup.

eDivisie Finals
In zeventien speelronden wordt gestreden om deelname aan de eDivisie Finals waarin uiteindelijk gestreden wordt om het landskampioenschap. De zeventien speelrondes zijn verdeeld over 4 periodes. Iedere periodewinnaar neemt automatisch deel aan de eDivisie Finals. Daarnaast zijn ook de drie hoogstgeklasseerde teams die niet een periode hebben gewonnen automatisch geplaatst voor de eDivisie Finals. De achtste plek in de eDivisie Finals wordt vergeven aan de winnaar van de play-offs.

Livestream: Speelronde 1

De livestream van de eDivisie wedstrijden is hieronder te bekijken. De stream zal starten vanaf 17.15 uur. Op de main stage zullen de volgende wedstrijden gespeeld worden: RKC Waalwijk – Excelsior Rotterdam (17.30 uur), Sparta Rotterdam – AFC Ajax (18.30 uur) en PSV – PEC Zwolle (19.30 uur).

Speelronde 1

17.30 uur: Feyenoord – Almere City FC
17.30 uur: Heracles Almelo – FC Utrecht
17.30 uur: RKC Waalwijk – Excelsior Rotterdam (main stage)

18.30 uur: Fortuna Sittard – FC Volendam
18.30 uur: N.E.C. – Go Ahead Eagles
18.30 uur: Sparta Rotterdam – Ajax (main stage)

19.30 uur: Vitesse – AZ
19.30 uur: FC Twente – sc Heerenveen
19.30 uur: PSV – PEC Zwolle (main stage)