Aan elke thuiswedstrijd van Heracles Almelo is een wedstrijdsponsor verbonden. In de week van de wedstrijd gaan we bij de sponsor langs om te praten over wat er speelt binnen het bedrijf. Voor de wedstrijd Heracles Almelo – PSV van 4 november 2023 is de wedstrijdsponsor Robitex.

Ons speelveld       
Robitex is al jarenlang een vaste merchandisepartner van de club. Als je iets koopt in de Heracles fanshops of webshop, dan is de kans groot dat Robitex daaraan heeft bijgedragen. Dat is onze business. Natuurlijk hopen we dat je ons al eerder hebt gezien of fan van ons bent, maar we willen ons graag even kort voorstellen. Wij zijn Robitex. Merkboosters. Fans van sterke merken. Supporters van klanten. Topspelers op het gebied van merkactivatie. Drie jaar op rij uitgeroepen tot Leverancier van het Jaar. Daar zijn we trots op!

“Wij maken van een merk, missie of moment een blijvende herinnering.”

Robitex

Als team dagen we onze klanten uit om hun merk duurzaam sterker te maken. Door hun merkwaarde te activeren en originele geefmomenten richting hun doelgroepen te creëren. Met merkdragers, merkbeleving en merkportals met gifts, gadgets of giveaways. Originele geefmomenten creëren, faciliteren en regisseren. Creatief prikkelen, full service ontzorgen, flexibel faciliteren en duurzame relaties bouwen. Dat is voor ons topsport.

Kerstpakketten
Wij zijn niet alleen uw partner in relatiegeschenken, promotionele acties en premiums. Kerstpakketten bestellen is eenvoudig bij Robitex. Wij hebben het meest uitgebreide en voordelige assortiment kerstpakketten, die u eenvoudig online kunt bestellen in onze kerstpakkettenservice webshop. Wij bieden meer dan 200 kerstpakketten aan; van traditionele pakketten tot originele cadeaus. Je kunt bij ons ook de leukste last-minute pakketten bestellen.

Samen scoren       
We scoren samen met het samenstellen van aansprekende medewerkerspakketten tot originele kerstpakketten. Van het bedrukken van je favoriete producten tot het opzetten van een eigen merkportal voor jullie gifts, gadgets of giveaways. Van het organiseren van een (digitale) kerstmarkt tot het invullen van jullie volledige attentiebeleid. Alles waar een logo op kan staan of waarmee we jullie merk kunnen versterken: daarvoor moet je bij ons zijn. Prettige wedstrijd gewenst!

www.robitex.nl