Zaterdagmiddag staat voor Heracles Almelo om 16.30 uur de wedstrijd tegen PSV op het programma. De ploeg uit Eindhoven komt als koploper van de Eredivisie richting Erve Asito. Hoofdtrainer John Lammers en aanvaller Emil Hansson blikken vooruit op het treffen met PSV en oud-Heracles Almelo-trainer Peter Bosz.

John Lammers: “We hopen ze te verrassen”
De 2-0 nederlaag in de beker dreunde door in Almelo. Trainer John Lammers vertelde dat hij flink baalde van de verliespartij tegen HHC. “Je mag slecht spelen en je mag een wedstrijd verliezen, maar je mag niet verzaken. En dat hebben wij gedaan”, vindt Lammers over de wedstrijd van afgelopen woensdag.

De focus ligt nu volledig op de wedstrijd tegen PSV. “Ik ken Peter Bosz door en door en ik weet ook hoe hij speelt. Je weet dat ze veel scorend vermogen hebben. Wij zitten in een mindere fase, maar je weet dat je ze toch een keer gaat krijgen. We hebben een plan gemaakt en we hopen dat we daar PSV mee kunnen verrassen. Het kan ook zo zijn dat er extra krachten vrijkomen omdat je iets wil rechtzetten. We zullen erg gefocust moeten zijn en dan gaat het uiteindelijk om de details”, sluit de trainer van Heracles Almelo af.

Zaterdagmiddag kan Heracles Almelo naast Jizz Hornkamp, Nikolai Laursen en Diego van Oorschot niet beschikken over Abed Nankishi en Sylian Mokono.

Emil Hansson wil alles geven tegen PSV. “Dit zijn wedstrijden waarin je jezelf wil laten zien. We hebben een slechte week achter de rug en moeten keihard werken om een goede prestatie te leveren. Daar gaan we alles aan doen.”

Bekijk hieronder het volledige interview met Emil Hansson bij Heracles TV.