Voor de aankomende uitwedstrijd in het KNVB-bekertoernooi is WeMa Mobile de bussponsor. Heracles Almelo gaat woensdagavond op bezoek op Sportpark De Boshoek voor de wedstrijd tegen HHC Hardenberg. WeMa Mobile draagt als sponsor bij aan de de buskosten voor de meereizende Heraclieden.

Wema Mobile is sinds 2011 gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps. Het bedrijf heeft twee producten ontwikkeld. Met Leisure richten zij zich op het automatiseren van de gastenreis op campings en vakantieparken in Europa. Met People Appy worden interne processen en communicatie binnen bedrijven geoptimaliseerd. Naast de producten ontwikkelen zij ook maatwerkproducten, waaronder de Heracles BusinessClub-App.

Eigenaar van WeMa Mobile Wesley Dubbink is blij dat zij de busreis naar HHC Hardenberg kunnen sponsoren. “Ik vind het leuk om de supporters van Heracles Almelo uit te nodigen, omdat wij met WeMa Mobile zelf gevestigd zijn in Hardenberg. Dat maakt het extra speciaal. Het is een mooie manier om te benadrukken dat WeMa Mobile Heracles Almelo een warm hart toedraagt”, aldus Dubbink die tevens in het bestuur zit van de thuisploeg. “We zijn trots op de Heracles Almelo supporters tijdens de uitwedstrijden dit seizoen. We wensen Heracles Almelo en ons geliefde lokale HHC Hardenberg een fantastische en sportieve voetbalavond toe. Laat de beste zegevieren”, sluit Martijn Smit, compagnon van Dubbink, af.