Heracles Almelo speelt woensdagavond de bekerwedstrijd op Sportpark De Boshoek tegen HHC Hardenberg. Om 18.45 uur wordt er afgetrapt. Trainer John Lammers kan niet beschikken over Jizz Hornkamp, Nikolai Laursen en Diego van Oorschot vanwege langdurige blessures.

John Lammers kijkt uit naar de bekerwedstrijd tegen HHC Hardenberg. “Ik vind de beker altijd een mooie competitie. Je bent afhankelijk van een loting, maar als je een beetje een gunstige loting hebt kun je in een bekertoernooi zomaar ver komen. Wij nemen de wedstrijd heel serieus. Voor amateurploegen is dit de wedstrijd van het jaar en daar moeten wij op voorbereid zijn. Wij zullen HHC Hardenberg dan ook niet onderschatten”, vertelt Lammers.

“Zaterdag was in mijn ogen onze slechte wedstrijd tot nu toe. Wij helpen een ploeg als sc Heerenveen wat op dat moment weinig zelfvertrouwen heeft in het zadel. We geven alle doelpunten zelf te makkelijk weg. Het is fijn dat er snel weer een nieuwe wedstrijd volgt. Als je een wedstrijd hebt verloren wil je het als team zo snel mogelijk weer rechtzetten”, vervolgt de trainer.

De Keijzer in het doel

“De opstelling zal wel iets veranderen ten opzichte van zaterdag. Ik heb al vaker gezegd dat wij meer dan elf basisspelers hebben, Dit zijn dan ook de wedstrijden waar andere jongens een kans kunnen krijgen. We spelen in het bekertoernooi net als vorig seizoen met de tweede keeper. Fabian de Keijzer zal dus in het doel staan”, sluit de Lammers af.

Bekijk hieronder de voorbeschouwing met John Lammers bij Heracles TV.