Op woensdag 1 november speelt Heracles Almelo haar eerste bekerwedstrijd van het seizoen. Heracles Almelo gaat in de Eerste Ronde van de TOTO KNVB Beker naar Sportpark de Boshoek om de uitwedstrijd te spelen tegen HHC uit Hardenberg. Om 18.45 uur wordt er afgetrapt in Hardenberg. Heracles Almelo vertrekt met 300 Heraclieden richting het Sportcomplex van HHC Hardenberg.


Vertrekinformatie

Buscombi:
Er zal één bus vertrekken vanaf het Erve Asito naar HHC Hardenberg. De bus vertrekt om 17.15 uur vanaf de FanServiceShop. De meereizende supporters dienen om 17.00 uur aanwezig te zijn voor het vertrek naar Hardenberg.

Bussponsor: WeMa Mobile
Vorig seizoen beleefden we met alle Heraclieden een prachtig jaar. Een jaar waarin we samen promoveerden en samen met de schaal in handen stonden. De supporters en sponsoren van de club hebben ons onvoorwaardelijk gesteund, zowel bij thuis- als uitwedstrijden. Ook dit seizoen zijn weer sponsoren bereid om de busreis deels te bekostigen om de trip naar uitwedstrijden goedkoper aan te kunnen bieden. De bussponsor voor HHC Hardenberg – Heracles Almelo is WeMa Mobile.


Autocombi:
Auto’s zijn vanaf 17.45 uur welkom bij het Sportpark de Boshoek. Parkeren kan op het parkeerterrein van HHC Hardenberg op vertoon van je parkeerkaart.


Voorwaarden

Restricties alcoholgebruik busreis
De heenweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:

• Óf maximaal 3 0,33L blikjes bier
• Óf 2 0,5L blikjes bier
• Óf 1 fles drank <15%

De alcoholische consumpties die zijn toegestaan voor de terugweg worden bewaard in de laadruimte van de bus. Alle alcoholische consumpties die überhaupt niet zijn toegestaan worden ingenomen bij het betreden van de bus. Gangpaden in de bussen te allen tijde vrijlaten. Koelboxen en -tassen zijn niet toegestaan in de bus. Ook die zullen in de laadruimte worden geplaatst. Dit geldt voor de heen- als terugreis.

De volgende voorwaarden zijn bij dit duel van toepassing
• Je moet tijdig een uitkaartregistratie hebben. Deze aan je online aanvragen of updaten via heracles.nl/uitkaartregistratie.
• Voor uitkaarten dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart of Fankaart voor het restant van dit seizoen.
• Je moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien.
• Kaarten zijn persoonsgebonden.
• Maximaal 1 per persoon.