Heracles Almelo Futsal heeft gisteravond met 8-5 gewonnen van Botafogo. De tegenstander uit Eindhoven was voorafgaand aan de wedstrijd de nummer twee in de competitie. In een volle Topsporthal speelde Heracles Almelo Futsal onder leiding van hoofdtrainer Noël Oude Bennink een goede wedstrijd met een positieve einduitslag.

Heracles Almelo Futsal begon sterk aan de wedstrijd aan de hand van uitblinker Andrej Piljic. Na tien minuten stond Heracles Almelo Futsal al met 3-0 voor door twee doelpunten en een assist van Piljic. De stand na een doelpuntrijke eerste helft was het al 5-2 voor Heracles Almelo Futsal, maar het gevoel dat de wedstrijd nog niet gespeeld was overheerste in de zaal.

In de tweede helft werd er ook veel gescoord. Heracles Almelo Futsal kon de stand naar 8-3 schieten waardoor Botafogo in de eindfase van de wedstrijd met een meespelende keeper ging spelen. Dit zorgde ervoor dat de uitploeg nog twee doelpunten kon maken waardoor de eindstand op 8-5 werd gezet. Heracles Almelo Futsal klimt met deze overwinning naar plek 5 op de ranglijst.

Heracles Almelo Futsal speelt op vrijdag 10 november de volgende competitiewedstrijd. In de Reggehal in Rijsssen is om 21.15 uur Excelsior ’31 de tegenstander.

Heracles Almelo Futsal – Botafogo: 8-5 (5-2)

Selectie Heracles Almelo Futsal: Joey Hunting, Furkan Ocalan, Serhat Sakru, Huseyin Tatci, Andrej Piljic, Boaz Smits, Duncan Gloudemans, Abdullah Aykutlu, Tim Burnama, Stan Nijhuis, Jayden Sapulete.

Scoreverloop:
1-0 | Andrej Piljic
2-0 | Abdullah Aykutlu
3-0 | Andrej Piljic
4-0 | Huseyin Tatci
4-1 | Botafogo
5-1 | Boaz Smits
5-2 | Botafogo
6-2 | Andrej Piljic
6-3 | Botafogo
7-3 | Stan Nijhuis
8-3 | Jayden Sapulete
8-4 | Botafogo
8-5 | Botafogo