Een ware clubtraditie: het stemmen op de shirts van het volgende seizoen. Met de novembermaand voor de deur is de stemperiode voor het thuis- en uitshirt van volgend seizoen weer aangebroken. In welke thuis- en uitshirts wil jij dat onze spelers spelen in het seizoen 2024-2025?

Ontwerpproces

Dit seizoen hebben alle supporters de mogelijkheid gehad om een shirtontwerp aan te dragen. Dat is massaal gedaan! We ontvingen enorm veel verschillende ontwerpen van creatieve Heraclieden. Alle shirtontwerpen zijn verzameld en voor de selectiecommissie getoetst.

Een selectiecommissie bestaande uit supporters, spelers, technische staf en hoofdsponsor Asito hebben gestemd en zijn gezamenlijk gekomen tot een selectie van vier ontwerpen voor het thuisshirt en drie ontwerpen voor het uitshirt.

Productieproces

De winnende ontwerpen neemt kledingsponsor Acerbis in productie. Dat proces gaat direct van start, om zo op tijd te kunnen leveren voor het seizoen 2024-2025. De uiteindelijke shirts kunnen in detail afwijken van de getoonde afbeeldingen.

De ontwerpen van het thuisshirt
De ontwerpen van het uitshirt

Nu ligt het in jouw handen. In welke shirts spelen we volgend seizoen? Als seizoenkaarthouder, Team Zwart Wit-lid of Herakid + kan jij stemmen op het thuis- en uitshirt waarin Heracles Almelo volgend seizoen moet komen te spelen. Wij zijn Heracles.

Alle seizoenkaarthouders, Fankaarthouders, Team Zwart Wit-leden en Herakids(+) hebben hierover een mail ontvangen met daarin de link om te stemmen. Zij hebben tot dinsdag 31 oktober 23.59 uur de tijd om te stemmen op de shirts. De winnende shirts worden pas gecommuniceerd bij de officiƫle lancering van de tenues van het seizoen 2024-2025.