Zaterdag 28 oktober trapt Heracles Almelo om 18.45 uur af in Friesland tijdens de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Heracles Almelo vertrekt met 700 Heraclieden richting het Abe Lenstra Stadion. Kunsthandel Mark Smit Ommen sponsort de busreis richting het uitvak van sc Heerenveen.

Mark Smit Kunsthandel is gespecialiseerd in schilderijen uit de periode 1820-2000. Er zijn meer dan 150 schilderijen te bewonderen in een persoonlijke en ongedwongen sfeer. Mark Smit is de zoon van Jan Smit, erevoorzitter van Heracles Almelo.

“Het is goed dat er zoveel mogelijk supporters meegaan. Heerenveen is voor mij ook speciaal. De erevoorzitter van sc Heerenveen is Riemer van der Velde, hij is een goede vriend van mij. Ik ga dus zelf ook richting Heerenveen”, aldus Jan Smit. Heracles Almelo vertrekt met 700 Heraclieden naar Friesland. “Het is een hele mooie prestatie en een goede zaak dat de supporters onze selectie onvoorwaardelijke ondersteunt. Drie punten moeten we wel meenemen natuurlijk”, sluit de erevoorzitter af.