Op donderdag 26 oktober was het tijd voor een nieuwe editie van de Herakids Persconferentie! In de perskamer van Heracles Almelo kregen tientallen kinderen de kans om hun vragen te stellen aan Emil Hansson, Navajo Bakboord en assistent-trainer Ivo Rossen.

Tijdens de persconferentie kregen Hansson, Bakboord en Rossen allerlei verschillende en orginele vragen van de ongeveer tachtig aanwezige kinderen. Bultje vergezelde de persconferentie naast de aanwezige Heraclieden achter de desk en in de zaal. Bultje kreeg zelf ook wat vragen aan zijn adres. Een aantal kinderen vroegen zich namelijk af hoe oud Bultje was. Navajo Bakboord hielp Bultje met het antwoorden van de vragen die aan de mascotte van Heracles Almelo werden gesteld.

Kinderen konden ook tijdens deze editie van de Herakids Persconferentie een prijs winnen wanneer zij de beste vraag van de persconferentie wisten te stellen. Omdat Bakboord dus een aantal keren hielp met het vertalen van de antwoorden van Bultje vroeg een kind zich af hoe het kwam dat Navajo Bakboord zo goed konijnentaal sprak. Na een klein overleg tussen Hansson, Bakboord en Rossen besloten de drie dat dit de beste vraag van de persconferentie was. De winnaar ontving een goodiebag samengesteld door Heracles Almelo en kidsclubsponsor Albert Heijn Schelfhorst/Voshol.

Als afsluiting van de persconferentie kregen de kinderen ook nog de mogelijkheid om een foto te maken en handtekeningen te scoren van de drie aanwezigen en Bultje.

Volledige persconferentie terugkijken?