Op zaterdag 28 oktober speelt Heracles Almelo de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. De aftrap in het Abe Lenstra Stadion is om 18.45 uur. Heracles Almelo wordt in Heerenveen gesteund door bijna 700 Heraclieden. De laatste buskaarten voor de uitwedstrijd in Friesland zijn nog in de verkoop.


Vertrekinformatie

Buscombi:
De busreis naar Heerenveen verloopt via acht bussen in twee clusters. Dit is als volgt ingedeeld:

Cluster 1:
Aanwezig 15.15 uur | Vertrek 15.30 uur vanuit het uitvak

Bus 1, Bus 2, Bus 3.

Cluster 2:
Aanwezig 15.35 uur | Vertrek 15.50 uur vanuit het uitvak

Bus 4, Bus 5, Bus 6, Bus 7, Bus 8. (Onderweg worden deze bussen nog verdeeld in twee clusters. Dit omdat er maximaal drie bussen tegelijk mogen arriveren bij het Abe Lenstra Stadion).

  • Voor het meereizen met de bus dien je op tijd aanwezig te zijn bij Erve Asito.

Bussponsor: Kunsthandel Mark Smit Ommen

Kunsthandel Mark Smit Ommen sponsort de busreis richting het uitvak van sc Heerenveen.

Mark Smit Kunsthandel is gespecialiseerd in schilderijen uit de periode 1820-2000. Er zijn meer dan 150 schilderijen te bewonderen in een persoonlijke en ongedwongen sfeer. Mark Smit is de zoon van Jan Smit, erevoorzitter van Heracles Almelo.

“Het is goed dat er zoveel mogelijk supporters meegaan. Heerenveen is voor mij ook speciaal. De erevoorzitter van sc Heerenveen is Riemer van der Velde, hij is een goede vriend van mij. Ik ga dus zelf ook richting Heerenveen”, aldus Jan Smit. Heracles Almelo vertrekt met 700 Heraclieden naar Friesland. “Het is een hele mooie prestatie en een goede zaak dat de supporters onze selectie onvoorwaardelijke ondersteunt. Drie punten moeten we wel meenemen natuurlijk”, sluit de erevoorzitter af.


Autocombi:
Auto’s zijn vanaf 17.30 uur welkom bij het uitvak in Friesland. Daarnaast is er een aangepaste route naar het uitvak van het Abe Lenstra Stadion, dit in verband met werkzaamheden.

Route vanaf Zwolle:
U neemt op de A32 de afrit 11 Heerenveen-Oranjewoud. Onderaan de afrit gaat u rechtsaf en neemt u vervolgens de gehele rotonde. Nadat u onder de A32 bent doorgereden, neemt u de rotonde naar rechts de Stadionweg op. Hierna gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor en neemt u vervolgens de tweede afslag links bij het gastenvak. Vanuit hier volgt u de aanwijzingen van de parkeerstewards op.

Alle autokaarten voor de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen zijn uitverkocht.


Voorwaarden

Restricties alcoholgebruik busreis
De heenweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:

• Óf maximaal 3 0,33L blikjes bier
• Óf 2 0,5L blikjes bier
• Óf 1 fles drank <15%

De terugweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:

• Geen beperking op de hoeveelheid bier
• Maximaal 1 fles drank <15%

De alcoholische consumpties die zijn toegestaan voor de terugweg worden bewaard in de laadruimte van de bus. Alle alcoholische consumpties die überhaupt niet zijn toegestaan worden ingenomen bij het betreden van de bus. Gangpaden in de bussen te allen tijde vrijlaten. Koelboxen en -tassen zijn niet toegestaan in de bus. Ook die zullen in de laadruimte moeten worden geplaatst. Dit geldt voor zowel de heen- als terugreis.

De volgende voorwaarden zijn bij dit duel van toepassing
• Je moet tijdig een uitkaartregistratie hebben. Deze kan je online aanvragen of updaten via heracles.nl/uitkaartregistratie.
• Voor uitkaarten dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart of Fankaart voor het restant van dit seizoen.
• Je moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien.
• Kaarten zijn persoonsgebonden
• Maximaal 1 kaart per persoon.