Onze hoofdsponsor Asito is opnieuw uitgeroepen tot het beste schoonmaakbedrijf van Nederland. Asito is al decennia verbonden aan Heracles Almelo. Op 1 juli 2016 ging het hoofdsponsorschap van het Almelose bedrijf in. Een unieke samenwerking die op 1 juli 2019 nog eens met tien jaar werd verlengd tot 30 juni 2029. Dat Asito het beste schoonmaakbedrijf van Nederland is wisten wij natuurlijk al lang. Heracles Almelo feliciteert Asito met deze prachtige erkenning.

Onderzoek Universiteit van Amsterdam
Jaarlijks voert de Universiteit van Amsterdam, in opdracht van Adformix, een grondig onderzoek uit naar de 1.000 beste dienstverleners van Nederland. Asito heeft dit jaar de hoogste positie veroverd in maar liefst vier categorieën.

• Hoogste overall ranking in de categorie “Beste bedrijf van Nederland in de sector Schoonmaak”
• Hoogste NPS ranking in de categorie “Beste bedrijf van Nederland in de sector Schoonmaak”
• Hoogste positie voor klantgerichtheid
• Hoogste positie voor excellente uitvoering