Heracles Almelo is teruggekeerd in de Eredivisie en dat betekent dat het ook weer mag deelnemen aan de eDivisie. De KPN eDivisie is de officiële Nederlandse EA SPORTS FC24 competitie. In de KPN eDivisie strijden de 18 Eredivisieclubs virtueel om het kampioenschap in EA SPORTS FC™ 24 Ultimate Team™, € 50.000 aan prijzengeld en vier Global Series Playoff-plekken voor de FIFAe World Cup.

Namens Heracles eSports gaan Milan Plevier, Collin Dekkers en Vince Eijkens uitkomen in de eDivisie. Vanaf 7 november zijn de wedstrijden van de KPN eDivisie elke dinsdag tussen 17.30 en 20.30 uur live te zien op ESPN 3 en op het YouTube- en Twitch-kanaal van de KPN eDivisie. Binnenkort volgt meer nieuws over seizoen 7.

Heracles eSports Team

Milan Plevier
Milan Plevier is nog een jaar aan Heracles Almelo verbonden. De 18-jarige eSporter uit Goor is al van jongs af aan te vinden bij Heracles Almelo. Milan was lid van de Herakids, staat al jaren op de tribune bij Heracles Almelo en hij won zijn eerste FIFA-toernooi bij Heracles Almelo op zijn dertiende.

Door het ontbreken van Heracles Almelo in de Eredivisie en dus ook eDivisie afgelopen seizoen is Plevier uitgeleend geweest aan KAA Gent. Nu mag hij eindelijk uitkomen voor zijn geliefde club Heracles Almelo. Plevier: “Ik ben heel trots dat ik dit seizoen uit mag komen in de eDivisie voor de club waar ik ben opgegroeid. We gaan er met zijn drieën alles aan doen om er een top jaar van te maken en de eDivisie Finals te halen. Ik wil graag laten zien wat ik kan op het hoogste niveau van Nederland.”

Milan Plevier

Collin Dekkers
Collin Dekkers is een ervaren naam in de Nederlandse eSports wereld. Hij kwam in voorgaande seizoenen al uit voor RKC Waalwijk, Feyenoord en FC Volendam in de eDivisie en maakt onderdeel uit van eSports organisatie GOAT EFC. Hij tekent nu voor een seizoen bij Heracles Almelo.

Ook voor Dekkers begon zijn eSports avontuur ooit bij Heracles Almelo: “Als jongen van 15 speelde ik ook mee aan verschillende toernooien op Erve Asito en het was een wereld die voor mij open ging. Dit seizoen gaan we er alles aan doen om de eDivisie Finals te bereiken en daar heb ik alle vertrouwen in.”

Vince Eijkens
Net als Collin Dekkers maakt ook Vince Eijkens onderdeel uit van GOAT EFC. Hij kwam eerder uit in de eDivisie voor Fortuna Sittard. Nu mag hij zijn skills laten zien in het shirt van Heracles Almelo.

Eijkens: “Ik ben blij met het vertrouwen dat Heracles Almelo in mij heeft getoond. Ik heb er heel veel zin in en ben trots dat ik opnieuw in de eDivisie mag uitkomen.”

DEKKERS & EIJKENS