Heracles Almelo kwam zondagmiddag knap terug van een op het eerste oog uitzichtloze 0-2 achterstand tegen FC Twente. Daan Rots en Sem Steijn waren trefzeker namens de ploeg uit Enschede. Dankzij doelpunten van Mario Engels en pinchhitter Sven Sonnenberg werd een 2-2 gelijkspel uit het vuur gesleept. Een knap punt!

De comeback kwam mede tot stand door de invalbeurt van Mario Engels. Vanaf het fluitsignaal van de tweede helft werd er agressiever druk gezet en werden kansen gecreëerd. De supporters waardeerden dat met ruim 30% van de stemmen. Daarmee is Engels de Voetbalreizen.com Man of the Match van #HERTWE.

VOETBALREIZEN.COM MAN OF THE MATCH ENGELS

Stemprocedure
De Voetbalreizen.com Man of the Match wordt mede mogelijk gemaakt door Voetbalreizen.com. Stem jij? Dan maak je kans op een Skybox Experience voor twee personen bij de eerstvolgende thuiswedstrijd. Stemmen kan via heracles.nl/motm. De stemperiode voor Heracles Almelo – FC Twente liep van zondag 22 oktober 2023 (15.30 uur) tot en met maandag 23 oktober 2023 (17.00 uur).