Er worden elf wedstrijdshirts van Heracles Almelo geveild die tijdens de afgelopen wedstrijd tegen FC Twente werden gedragen. De opbrengst van deze veiling komt ten goede aan de Heracles Foundation, die dit bedrag gebruikt voor diverse maatschappelijke initiatieven.

Duur van de veiling
Het beginsignaal van de Twentse Derby was tevens de aftrap van deze veiling. De veiling duurt een week en loopt van zondag 22 oktober 14.30 uur tot zondag 29 oktober 15.00 uur. Alle supporters van Heracles Almelo krijgen door middel van deze veiling dé kans om een gedragen wedstrijdshirt in handen te krijgen, terwijl ze tegelijkertijd een waardevolle bijdrage leveren aan de Heracles Foundation om iets terug te kunnen doen voor de maatschappij.

Veilingitems
De elf wedstrijdshirts zijn niet alleen gedragen tijdens de krachtmeting met FC Twente, maar ze zijn ook voorzien van een handtekening van de desbetreffende spelers. Bovendien wordt er ook een door de complete selectie gesigneerd shirt van Heracles Almelo geveild.

HERACLES FOUNDATION VEILING

Bied mee tijdens de veiling
Wil jij vanaf het beginsignaal van de Twentse Derby bieden? Klik hier om naar de veiling te gaan. De geveilde items verschijnen vanaf de aftrap van de wedstrijd op deze pagina.