In de herfstvakantie wordt er voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 tot en met 15 jaar Heracles Soccer Camp georganiseerd op Erve Asito.

Op donderdag 26 en vrijdag 27 oktober vindt er voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar een leuk Heracles Soccer Camp plaats op Erve Asito, de thuishaven van Heracles Almelo. Tijdens het  Heracles Soccer Camp staat een gevarieerd programma centraal, waarbij de deelnemers zullen verschillende techniek,- partij,- en spelvormen zullen uitvoeren. De trainingen staan onder begeleiding van gediplomeerde en enthousiaste trainers. 

Wat kunnen deelnemers verwachten?
– 2 dagen voetbalplezier bij Heracles
– Inclusief Heracles Soccer Camps tenue
– Leuk en afwisselend voetbalprogramma
– Heracles Certificaat en medaille

Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven.